söndag 22 augusti 2010

you get knocked down? get up again!

Jag fick prata lite på mail igår på FB. Jag gillar´t:)

Nån som skriver vad hon tycker direkt till mig istället för att snacka skit bakom ryggen på en. Att hon dessutom skrev något jag vetat hela tiden gjorde ju inte saken bättre.

"Sluta bete er som fjortisar" så OK. Jag ska försöka:)

I´ll get up again;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

hmm..:S förstår inte riktigt det du skrivit :S å varför du håller på skriver en massa saker överhuvutaget!? barnnivå!! lägg ner tycker jag!! det finns andra saker här i världen än att sitta bakom en skärm å kasta skit å skriva skumma saker.Dessutom så trodde jag att du fick en tankeställare igår när vi maila varann eftersom du skrev att du skulle sluta bete dig som en fjortis å att du skulle sluta kasta skit!!
Lägg ner nu!!!
Ciao!!!/Louise

lina sa...

att jag skriver att jag vetat hela tiden att jag beter mig som en fjortis och att jag ska sluta, är det att kasta skit? att jag respekterar att du faktiskt tar kontakt med mig istället för att snacka skit bakom ryggen, är det oxå att kasta skit?

Anonym sa...

Louise: Vem du nu än är?!
Vad har du för rätt i världen att sitta och bestämma hur Lina ska bete sej? Whats up?!! Du skriver att hon ska göra andra saker än sitta bakom en skärm och skriva massa skit.. DU GÖR EXAKT SAMMA SAK SJÄLV!! Snällare människa än Lina får man leta länge efter så ge dej på någon annan som förtjänar de! tror knappast att hon gjort dej något personligt så låt hon va och bete sej hur hon vill.. har hon skadat eller sårat någon för de? NÄÄÄ.. de trodde väl inte de! Håll käft och sköt ditt!! /Malin

Anonym sa...

snart lägger jag mig i på riktigt om detta skit ska fortsätta!

Anonym sa...

Pelle

lina sa...

lugnt det Malin. har pratat lite med Louise jag så hon förstår. Men tack för att du finns när livet är som kämpigast<3