måndag 24 november 2008

mm natta igen då

ska lägga mig och glo på en film nu.. imorgon blir det jobba. skriver igen på onsdag..

3 kommentarer:

Erika sa...

Du gjorde det fruktasvärt bra måste jag säga. En sån styrka önskade jag att jag hade :)

När den där tjejen var här i helgen och han skjutsat hem henne började vi diskutera. Var om en sån sak som att hon skyndade sig för att sätta sig i den tre-sitsiga soffan och jag sen satt mig i den två-sitsiga. Det tog jag som att hon ville sitta bredvid honom varförhon skyndade sig. När jag berättade det blev han arg på mig.

Ibland får jag för mig att han hotar med att göra slut bara för att skrämma mig så att jag ska ändra på mig fortare. Jag har tappat räkningen på antal gånger han sagt att han inte vet vad han vill men ändå så har han aldrig lämnat mig, men klart en sån sak gör mig osäker - om min pojkvän kunde göra som dig, ta hänsyn till.

Du verkar vara en himla go tjej och det hoppas jag du känner! Du har ett hjärta.

Det där med jobbarkompisarna förstår jag. Var inte längesedan som min pojkvän lovade en helt främmande tjej att skjutsa henne till och från jobbet varje dag i en hel vecka.. en tjej han träffade av en slump på sitt jobb.

Har det hänt att din sambo träffat någon annan tjej som han har kontakt med, t.ex. någon han träffat på krogen? Hur hanterade du det?

Hoppas du själv får en bra dag. Som jag sa tidigare verkar du vara en stakr tjej :) Kram på dig!

Anonym sa...

Sv. Skönt att det bara är vi då hehe :)
Vårat problem är ju att vi inte riktigt vet var i ska lägga de nu heller när de är blöta.. Man kan ju inte direkt slänga upp de på vinden, risken finns ju att de + allt annat börjar att mögla....

Anonym sa...

Hejdär! Såg att du var sugen på att köpa ett armband från oss! Maila oss på artofjesus@hotmail.com...