måndag 25 augusti 2008

lite hektiskt.

hej hopp.

skrev visst sist i onsdags. drog ju på kryssning då.
i torsdags var det jobba hela dagen.


fredagen slutade jag jobba och åkte hem och sov en stund.
sen svängde johan förbi en sväng när jag vaknat.
mikkiz dök också upp och vi övergav johan och drog på systemet. sen tog vi lite käk på jontas och åkte "hemmåt" mot söderhamn. drog en snabbis hem till mikkiz mamma och hämtade kläder., sen in till stan på förfest. träffade på två gamla bekanta som gav oss skjuts ner på stan. Å och E. gick på öltältet men där var det kallt och lite tråkigt. tänkte ta en tur i karusellerna men var tvungen att ta ut lite pengar först. pratade med J på vägen han jobbade i korvmojjen. sen fick vi sällskap av C en stund. drog på musskan istället där var det gratis inträde och varmt. träffade på lillgrannen och lite annat folk. gick tillbaka till öltältet strax före stängning och träffade en av mikkiz kompisar. flummade lite med honom och han försökte sälja oss till tivoliarbetarna. haha. sen drog vi hem till A och sov..


På lördagen vaknade vi efter 3 timmars sömn. och drog oss ut till närby:) därifrån åkte vi till solvalla och en ponnytravs-dag! bra väder och riktigt härligt:) efter en heldag på stallbacken så drog vi oss mot bollnäs och jobb.

På söndagen så klev vi upp strax efter 06, haha, andra dagen med drygt 3timmars sömn. idag begav vi oss oxå till närby och sen vidare till gävlemonte SM. bra väder och härligt sällskap. tappade dock mobilen i asfalten så den sprack. men den funkar fortfarande iaf. efter e till härlig dag så drog vi oss tillbaka till närby och sen vidare till strömmingslekengurra fick åka lite karusell. jag och mikkiz shoppade loss litegranna och P hade hand om att vinna gosedjur:) sen blev det hem till bollnäs och dö kolla på teven.

idag blir jag heller inte hemma ska bara betala räkningarna nu så ska jag dra mig till arbrå och träslottet med syster:) hon var sugen på ostkaka och har 5 dagar till BF så lika bra att låta henne få som hon vill;)

Inga kommentarer: